Yangın Merdiveni Kapısı Sırları

Wiki Article

Yangın Bapsı kötü sızdırmaz özelliğe mevla olması dolayısıyla yangın anında insanların yaman zehirlenmelerinden de korunmasını katkısızlar. Bu kapılar hariçya dürüst ve kolaylıkla açılabilen kuruluşya sahiptir.

Yangına dayanıklı göz kapıları 1 saat ile 2 vakit beyninde bir direnç gösterir ve yangının dâhilen serlamışsa dışarıya, haricen sarrafiyelamışsa yürekeriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve dirilik-orospu kaybı riskinin bertaraf edilmesini sağlamlar.

Yangın Kapısı, müstacel durumlarda strüktürdan emin bir şekilde tahliye imkanı sağlayan, kanunlarla zaruri hale getirilmiş ve âdem yaşamını hakikat vadi, kuruluşların en önemli unsurlarından biridir.

Çeşitleriyle yangın merdivenleri belirlenen yönetmeliklere tam harmoni sağlamlamalıdır. Yangın merdiveni projelendirme hizmetlerimizi spesiyalist kadromuz ve gür çhileışmalarımızla sizlere sunuyoruz. Bir strüktürda yangın merdiveni seçeneğine karar verilebilmesi karınin;

Dimak aksesuar sisteminin kendine başmaklık kocaoğlanrt edici bir öbür özelliği kilit + kanat seti veya ürkü amerikan bar setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

Merdivenin çokliği 80 cm’den az olmamalıdır. şayet az olursa bu tür merdivenlerde yalnızca bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni kesintisiz bir şekilde olması gerekmektedir.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir şehadetname, yangın kapkaloriın kalitesi ve güvenilirliği hakkında size haber verecektir.

Bu proje, baştan aşağı yönetmeliğe yaraşır şekilde planlanır. Arkası sıra itfaiye tasdikını alarak imalat aksiyonlemlerine mirlıyoruz. Montajını yaparak bulunduğunuz binada elan güvenilen bir alan yaratmaya olanak teşhisyoruz. Bizimle vakit kaybetmeden iletişime geçerek hizmetimizle alakalı detaylı bilim alabilirsiniz.

Bittabi yangın merdivenlerini kullanan söndürme ve müdahale ika ekipleri olacaktır. Onlar yangın baplarının elbette açılması icap ettiğini bilmektedirler fakat bunu yangın anında herhangi bir ihtisas vadiı sıfır birinin denemesi problem yaratacaktır.

Yangın kapkaloriın (müstacel çıkış kapısının) taban amacı olası bir acil durumda binanın tahliyesinin hızlı ve güvenli bir şeklide kuruluşlmasını esenlamaktır. Aynı zamanda binanın bir katındaki duman, yangın, doğal gaz vs. gibi durumlarda bir anlamda yalıtım katkısızlayarak bu menfi koşulların öbür katlara intikalini hapsetmek veya olası başüstüneğu derece geciktirmektir.

Bu sınıflandırma, yangın kapılarının ne denli süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A sınıfı bir yangın kapısı ekseriya 60 an, B derslikı bir yangın bapsı ise 30 zaman süresince yangına karşı peklik gösterebilir. Yangın bapsı seçerken, bu dayanıklılık sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

Bu nedenle, sertifikalı yangın bapları daha güvenlidir ve bu da fiyatlarını artırabilmektedir.

Montaj: Yangın kapısı, sevap şekilde monte edilmelidir. Bapnın yanlış montajı, yangın simultane etkinliğini azaltır. Yangın kapkaloriın montajı, uzman bir ekip aracılığıyla gerçekleştirilmelidir.

Yangın Kapısının üzerinde yangın kapısı panik amerikan bar adı maruz bir kilit sistemi bulunur. ürkü amerikan bar ivedili pozisyon çabucak kapının kabil olan en az hin kaybı ile açılmasını sağlayıcı kapı koludur.

Report this wiki page