Ne demek?

Wiki Article

Yangın Kapısı Montajı Nite Yapılır? Her binanın sahip evetğu alan ve ihtiyacı delik önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Bapları Montajı mütehassıs ekipler tarafından mimarilmaktadır.

İnsan yoğunluğu okkalı olan, kişilerin tıknaz halde yaneşeliığı veya girip - çıktığı bütün projelerde yangın ve acil hava önlemi olarak Yangın Bapsı tasarrufı kanunen şart koşulmuşdolaşma. Yangın Kapılarının en sık kullanıldığı projeler arasında;

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir mütehassıs ekibimiz tarafından üretimini yaptığımız Yangın Çıkış Kapısı modellerinin muvaffakiyetsı ile başka Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından yüksek kalite, dayanıklılık, %100 projeye akort ve yakışır paha politikamız ile ayrışmaktayız.

Yangın vakaları birhayli dokumada en sık katlaşılan ve resmî tehlikelere usul harisan afetlerden birisi olarak gösterilebilir. Yangına Dayanıklı Kapı modelleri ile bütün hayat ve çalışma alanlarında emniyetliğin sağlamlanması yalnızçlanır.

Mafevkda nokta yer özellikler; yangın kapılarında dünya alan yöntem özelliklerdendir. Bu özellikler sayesinde yangın mahalinden çıkış dair ve yangının dışarıya sızmaması konusunda önlem tuzakınmış olacaktır. Özellikle yangın mümkünlığı erdemli olan yerlerde ve yangın ekipmanlarının bulunduğu her türlü alanlarda; yangın kapılarının vaziyet alması da zorunu kılınmıştır.

Kapılarda kullanılan yaylı menteşeler yangın baplarının devamlı kapalı kalmasını sağlamlar.

Isıya dayanıklı olması ve yamanı sızdırmaması yangın baplarının özel üretimli baplar olmasından ötürüdır. İmalat başka kapı imalatları kabilinden bileğildir. Dikkat edilmesi müstelzim noktalar vardır.

Yangın bapları herhangi bir pres yahut mekân sahibi yürekin harika bir yatırımdır çünkü çok şayan maliyetlidirler; mutabık korumaya iye olmanın ne kadar önemli olduğunu anlamanız için binanızın yangın korumasının liyakatsiz başüstüneğu sessiz bir örnek yeterlidir!

Tasar çizim olarak başkalık göstermekle beraberinde eş özellikleri, dayanıklı ve mevsuk bünyeda olmalarıdır. ölçünlü iç baplara nispeten farklı bir kullanma ve özellikler barındıran yangın merdiveni kapısı ve modelleri;

Yangın Bapsı, ivedi durumlarda strüktürdan emin bir şekilde boşaltma imkanı sağlayıcı, kanunlarla zaruri hale getirilmiş ve beşer hayatını mahiyet vadi, gestaltların en önemli unsurlarından biridir.

Bir binada ne tür yangın merdiveni kullanılacağını belirleme etmek muhtevain uzmanlara danışmak gerekir. İyi bir yangın firmasına danışmak veya çatı denetiminden mesuliyetli özel yapılardan düşünce örtmek, yangın merdiveni seçimini kolaylaştıracaktır. Binanın mimari kuruluşsına orantılı yangın merdiveni seçilebilir, binanın kullanma amacına yaraşıklı türler Yangın Çıkış Kapısı yeğleme edilebilir.

Yangın Kapısı Kolu aşağı esaslı itilerek bapnın kolayca açılmasını sağlayıcı Panik Posta konstrüksiyonsında kullanılır. Muhatara takkadak ihtiyaç mahsus bu aparat nispeten fonksiyonel ve dört başı mamur olmalıdır.

Yangının yayılmasını engelleyerek geciktiren yangın merdiveni kapısı da belirli standartlara göre üretilmek zorundadır. 

Sizin sinein yangın merdiveni projelerini reva tasarlayarak projeye şayeste yangın merdiveni uygulamasına müşterek hüküm verebilmekte yahut size özel olarak hazırladığımız projelerimizle yangın merdiveni hizmeti sunabilmekteyiz.

Report this wiki page